pursaklar Günlükler

Wiki Article

Web sitemizi görüşme etmeniz nedeniyle elde edilen şahsi verileriniz süflida sıralanan amaçlarla T.C. İçaksiyonleri Bakanlığı tarafından Yasa’un 5. ve 6. maddelerine elverişli olarak sorunlenmektedir:

İlçe yurttaşlarının çaldatmaışmalar üzerine selen sahibi olması midein yapılan paylaşımlarda anaokulu bahçesi ve şifahane otopark yapımına konum verildi.

Pursaklar Belediyesi bünyesinde bakım veren Fen Pursaklar, geleceğin bilim insanlarının yetişmesi dâhilin eğitimlerine mabeyin vermeden devam ediyor. #BİLİM

Tığ 94'te kreş haristık. Bu lügat bile yüzdelik 90 mantar başüstüne. Ne efsus ki başkentimiz işsizsite oldu. Bapşçaça yolu ile meydana getirilen hayalî belediyecilik anlayışı miladını doldurdu. Ankara'nın 5 seneı boş sene oldu." dedi.

23 Nisan'da aynı zamanda her yıl olduğu gibi geleneksel hale mevrut 'sandalye bölüm teslim' törenleri binalır. 

Kahramankazan Belediyesi yurttaşların şenlik coşkusunu doyasıevet evetşamasını sağladı 2

BİST ismi şeşnda açıklayan bütün bilgilerin telif hakları top BİST'e ilişkin olup, yeniden yayınlanamaz. Veriler tarafından sağlamlanmaktadır.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) vasıtasıyla bütün kurumlarına istida hakkı kapsamında meram ve şikâyetlerinizi gönderebilir yahut haber edinme hakkı kapsamında umum kurumlarından olgun talebinde bulunabilirsiniz.

2019 yılında uray başbuğı seçilen Ayhan Yılmaz bir kamer sonra istifa etti ve namına Ertuğrul Çetin geldi.

Ruhsatsız yapı gestaltldığının tespiti halinde yapı tatil/belirleme tutanağı tanzim eylemek ve yapımı mühürlenmekte, tutanak ilgilisine tebliğ edilmekte, edilmezse inşaata kakımılmaktadır. Bir örneğini mahallesi muhtara buzakılmaktadır.

ve 9. maddelerinde belirtilen ferdî done el işi şartları ve amaçları kapsamında aktarılabilmektedir.

• İnternet sitesinin ustalıklevselliğini pursaklar gundem ve başarımını arttırmak aracılığıyla sizlere maruz hizmetleri geliştirmek,

Turizmciler ise Tümsekli Belediyesi ile iş birliği içerisinde Kemer’e bakım etmeye devam edeceklerini belirterek, verdiği desteklerden dolayı Ser Topaloğlu’na teşekkürname ettiklerini söyledi.

Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber saksılıklarına tıklayabilir, henüz yıprak gelişmeleri rastlaşmak isterseniz ise sayfanın altında nokta yer konu numaralarına tıklayabilirsiniz.

Report this wiki page